Завършени обекти

Тук можете да разгледате някои от нашите завършени обекти. Благодарим на клиентите, които ни се довериха!

За Нас

Добре дошли в ХОУМ ДЕКОР!

Ние сме повече от просто компания - ние сме Ваши приятели в света на подовите настилки. С гордост и усмивка на лицето Ви представяме нашия опит, продукти и екип, за да създадем истинско партньорство с Вас.

Позволете ни да споделим с Вас защо нашата връзка с клиентите е особена:

1. С Вас от началото: Ние разбираме, че изборът на подова настилка е важен момент в живота Ви. Това е място, където споделяте спомени със семейството и приятели, за това искаме да сме с Вас от началото на Вашия проект.

2. Приятели в помощ: Нашите експерти са тук, за да Ви помогнат да направите правилния избор. Не се колебайте да ни попитате всичко, което Ви вълнува.

3. Споделяме Вашите стандарти: Знаем, че качеството е ключов фактор. За това ние предлагаме само продукти от високо качество и доказани марки - точно както бихме го направили за себе си.

4. Доверие и надеждност: Възлагате ни важния момент да Ви осигурим пода, на който стъпвате всеки ден. Ние сме тук, за да го направим правилно и да Ви гарантираме точна и надеждна доставка.

Споделете с нас Вашите идеи и нужди, и ние ще ги реализираме. С най-добрите цени, приятелски съвети и качествени продукти, ние създаваме не просто подове, а истински домове.

Благодарим Ви, че избрахте нашето приятелство и се надяваме да бъдем Вашите приятели и Вашият партньор в изграждането на уютни и красиви пространства. Свържете се с нас сега, и нека заедно направим Вашите мечти за под реалност.